søndag den 26. december 2010

Dejlige julegaver....:-o)


Så er julen 2010 lige ved at være slut og nytårsaften nærmer sig...:-)
Og hvor har vi dog hygget os med dejlig mad og gode gaver.
Jeg må vise nogen af alle mine gaver her, men da min datter som er min fotograf  ikke har fået taget nogen billeder af dem, er det jo godt at man kan finde billederne på nettet..:-)
Ja øverst på min ønskeliste stod selvfølgelig Claus Dalbys nyeste bog, MIT haveliv,og den fik jeg af min ældste datter og fam.....:-o)

Og en ekstra dejlig overraskelse var Havedrømme 1 og 2 fra vore 7 hunde...:-o)
Jeg har haft dem et stykke tid, lånt af en god ven, men de skulle jo leveres tilbage.
Men nu har jeg mine helt egne...tusen tak vuffer...:-)


Og ny supermobil til mine dumme langsynede øjne...:-)
Nu har min yngste datter og svigersøn hørt længe nok på mine beklagelser om at jeg skal have lup (lupe) for at kunne se de små tal på min Nokia.
Så nu har jeg fået mobilen til de ældre....:-o)
Nemlig en Doro 410gsm.
Min er dejlig rød, så skal jeg heller ikke have briller på for at finde den...hihi...:)
Jeg føler mig meget begavet, men ikke alt kan man finde billeder af på nettet.
Som mit store flotte fad  i sølvfarve...mums det glæder jeg mig til at sætte en masse lysestager på i det nye år.

Fortsat god ferie til dem der har det, snart er det et nyt år og så går det mod forår og lysere tider igen.:-)

Hej fra Lisbeth

11 kommentarer:

Lisbeth (countryliv) sagde ...

DEt lyder som en dejlig jul I har haft og det er vel nok nogle dejlige gaver du har fået med masser af læsestof til mange timer. Jeg har selv stor glæde af Claus Dalbys bøger. Jeg fik " Den engelske have" som ser meget inspirerende ud! Forsat god juleuge.

Eva sagde ...

Skønne gaver du har fået.
Og det er dejligt at tænke på, at det går mod lysere tider (og havesæson).

Rejen sagde ...

Dejlig bøger du har fået, jeg en af hans bøger "krukkeliv" og det er nogle flotte billeder han tager...Flot telefon og smart med store taster...Lyder som om det er dejlige gaver du har fået...Fortsat god uge til dig.;-D

TANTE GRØN sagde ...

Kære Lisbeth:o)

Tusind tak for din søde hilsen til mig hos Claus.

Jeg kunne på rigtig mange måder godt tænke mig, at have en blog. Men både mangel på teknisk begavelse og mangel på tid afholder mig fra det. Jeg er på Neanderthaler-niveau både hvad foto- og ITteknik angår. Men man skal jo aldrig sige aldrig. Hvis jeg en dag vinder et par millioner eller ti i Lotto, så kan jeg jo ansætte en ITtekniker, en fotograf og mindst een gartner, så jeg ville være i stand til at lave en blog:o) :o) Jeg kan nemt mærke på alle jer der har en blog, hvor meget glæde det giver jer. Man giver noget af sigselv, men man får vist mindst det tredobbelte retur, er det ikke rigtigt? Det er skønt med et forum, hvor man kan dele sine passioner og interesser med ligesindede.

Du sidder sikkert og er totalt tabt for omverdenen, med alle de lækre bøger du har fået i julegave. Din verden er garanteret grøn og fuld af blomster lige nu. Du ænser sikkert hverken sne eller bidende frost, mens du er på blomsterrejse med Claus Dalby??
Det er nogle helt igennem fantastiske bøger. Så fulde af inspiration og dejlige havedrømme.

Kom nu rigtig godt ind i det nye år,- og du og dine ønskes et vidunderligt 2011.

De kærligste hilsner og tanker fra en anden Limfjords-region

Claus Dalby sagde ...

Kære Lisbeth - her klikker man ind på din blog og får næsten et chok over at se sig selv i omtrent legemsstørrelse! Tak for den flotte reklame.

Jeg vil også gerne takke dig for talrige hyggelige kommentarer på min blog siden den startede. Dem sætter jeg stor pris på. Lad os prøve at mødes i året der kommer. Det ville altså være hyggeligt.

Rigtigt godt nytår og endnu en gang tak for din altid søde opbakning.

Anne (Moseplassen) sagde ...

Gratulerer med deilige julegaver :)
Hagebøker er jo det beste nå på vinteren!

Sussi / Sussinghurst sagde ...

En havebog.... eller 3 er ikke så dårlig en julegavehøst... der er mange siders forårs/sommer havedrømme. God fornøjelse.

TANTE GRØN sagde ...

Dear Mrs Bucket.....øh Bouquet:o)

Hvor var det sødt af dig, at ønske mig tillykke på Claus` blog igår:o) Dine venlige og varmende ord gjorde mig hel varm om hjertet. TUSIND TAK!

Ved du hvad Mrs Bouquet? Jeg synes du skulle prøve at blive blomsterstylet ligesom jeg, og så få din dygtige fotograf af en datter til at tage et portræt-billede af dig. Jeg er sikker på, at Hyacint ville elske det:o) Man føler sig nemlig helt kongelig ved at blive "smurt" ind i dejlige blomster:o) Og jeg forestiller mig, at du er noget af en blomsterdiva i forvejen.
Var det ikke en ide, søde?
Jeg ville elske at se sådan et billede af dig:o)

Kom nu rigtig godt ind i det nye år og du og dine kære ønskes et rigtigt velsignet godt nytår fra mig.

Ruths datter sagde ...

Den telefonen virker jo helt topp da.Nå har jo sola snudd så det må være lov å drømme om hager igjen. Ønsker deg en fin nyttårsfeiring.
Klem

helle sagde ...

Forstår du blev glad for fine og nyttige gaver Lisbeth! Den mobil kunne jeg vist også godt bruge med mine langsynede øjne!

Ønsker dig et rigtigt godt nytår!

Knus
Helle

Skogslyckan sagde ...

Tack för all inspiration under 2010. Är glad att få vara din bloggvän! Ser fram emot ett fantastiskt 2011 och önskar dig och de dina ett riktigt gott nytt år!
Här kommer årets sista varma kram
från Pia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails