tirsdag den 14. juni 2011

Højt elsket og dybt savnet...


I går aftes døde en del af mit hjerte, sådan føles det i hvertfald!
Min højt elskede Schæferhund Sesam blev 12 ½ år.
Jeg tog imod ham da han kom ud af sin mors mave og jeg holdt om ham da han drog sit sidste suk.
Vi vidste det ikke ville vare så længe da vi for 14 dage siden fik beskeden, lymfekræft, fra dyrlægen.
Men Sesam var en sej gut, han har klaret HD hofter, sukkersyge for 2 år siden hvor han 2 gange om dagen skulle have insulin. Men han var stærk og stædig. Selv i går løftet han på hovedet en sidste gang som for at skue ud over sin flok om vi alle var der.Og det var vi!
Ingen dyrlæge, det var os 3, min datter, svigersøn og mig. Og selvfølgelig hans mor Trille som gav ham liv dengang, hans bror Bamse, adoptiv hunde-søskende Minnie, Rufus, Tiggy og Flipper.
Alle fulgte vi Sesam på hans sidste rejse over regnbuebroen.
Nu venter vi på at vores ven grave maskinemanden skal komme så Sesam kan få en smuk grav ude på den store græsplæne som han elsket så meget.
Hvor er det svært at forstå at så meget liv nu er forstummet. Han ligger nede i gæsterummet med døren åben så alle kan gå ind og sige ekstra farvel og hundene har besøgt ham mange gange.
Hvor er det vigtigt at få sagt rigtigt farvel, både til dyr og mennesker.
Ja det er en sorgens dag her hos os og vi græder og griner lidt mens vi taler om ham. Familie og venner ringer og er meget berørte og kede af det. Så ja Sesam har mange knuste hjerter bag sig...:-)
Imens går livet videre, der er fremdeles 6 hunde og 3 katte der skal sørges for og hygges om.
Heldigvis er vi så heldige at få lov til at elske alle disse skønne dyr.
Minnie har ikke veget fra min side siden Igår, hun har sovet tæt op af min ryg og lige nu ligger hun hen over mine ben. Hun er en supertrøster...:-)

Jeg er sikker på at Sesam bliver/er blevet til en af de smukkeste engle i hundehimmelen.
Sov godt min smukke skat.


Lisbeth

17 kommentarer:

Rejen sagde ...

Åhhh, det gør mig ondt for jer, det er svært at sige farvel til en god ven...knus

IngunnBW sagde ...

Nå triller det noen tårer nedover kinnet, så uendelig trist å miste et dyr som står en nær. Du skriver så vakkert om din skjønne hjertevenn og jeg er sikker på at et bedre hundeliv kan ingen få. Min dypeste medfølelse og varme tanker. Klem

Unknown sagde ...

Kære Lisbeth
Jeg føler virkeligt med jer. Det er bare noget værre noget når ens kære, og bedste venner ikke er hos en mere. Godt at I siger ordentligt farvel.
Du må finde et godt sted ude i haven, hvor I kan mindes Sesam.

knus
Eva

Lisbeth (countryliv) sagde ...

Kære Lisbeth, mine varmeste tanker til jer som har mistet en af jeres dejlige hunde - det var en smuk afsked han fik. Det er virkelig svært at sige farvel og det er godt at I kan begrave ham i jeres egen skønne have. Knus fra Lisbeth

Ingrid Andrea sagde ...

Nei og nei så sørgelig, tårene triller...Man blir så glad i dyrene, en spesiell venn, en man har delt så mye med. Føler med deg.

Klem fra Ingrid Andrea

Den glade bondepige sagde ...

Hvor er det dog sørgeligt og meget, meget smukt :´(
Man bliver bare så knyttet til en hund. Jeg kan blive helt ked af tanken om at Olli en dag skal væk herfra.

Lone sagde ...

Kære Lisbeth.
Der fik din Sesam også lige et par tårer med fra mig... Jeg har prøvet at miste en dejlig schæfer-basse og det gør ondt længe, længe selvom der er andre dejlige dyr at tage sig af.
Kæmpe knus
Lone

Diana`s sagde ...

kære lisbeth
..føler virkelig med jer..kan selv mærke tårene presser sig på .vi har selv schæfer her hos os,og det var også en kæmpe sorg da vi mistede vores første hund max som blev 11 år..Det er jo en del af den tætte familie man mister når også ens dyr går bort..vi begravede ham her på grunden,smukkere kan det ikke være. kram og tanker herfra..Diana

Frk. Anemone sagde ...

Åh, hvor er det synd for jer, det er altid trist at miste et kæledyr og god hundeven. Man knytter sig jo så meget til dem og forstår næsten ikke at de ikke bliver ligeså gamle som én selv. Heldigvis bliver der ikke helt tomt hos jer med alle de andre hunde :)og katte.

Søde tanker herfra, Ulla

Blått til lyst sagde ...

Så nydelig du skriver. Jeg har aldri hørt uttrykket regnbuebroen før, men det var vakkert. Man blir så knyttet til en hund, båndene blir sterkere og sterkere etterhvert som dyret blir eldre og samspill og kommunikasjon faller på plass.
Min medfølelse - klem fra Liv

Stein sagde ...

Så trist å høre Lisbeth! Det er forferdelig å miste et familiemedlem- for hunder blir jo ofte det. De følger oss i glede og sorg gjennom mange år. Trofast står de ved vår side selv når alle andre svikter, så vi har så avgjort lov å sørge når de går bort.
Det er godt at du hadde din øvrige familie rundt deg når Sesam gikk bort!
Varme hilsener
Stein.

Marianne sagde ...

Hvor er det trist - det er så svært at miste.

Hanne i haven sagde ...

Det gør mig meget ondt for jer, og jeg måtte også fælde en lille tåre.
Vi mistede også vores gamle Cavallier Lucky på 13½ år hér i marts og det er bare så forfærdeligt svært. De har jo været en del af vores liv så længe... det er en hel epoke som forsvinder.
Det er godt at du kender historien om Regnbuebroen. Den finder vi også trøst i at huske på.
Og ja, det hjælper at have andre hunde som man kan leve videre med. Vi har også en Spids på 4 år, Frostie, og jeg ved ikke hvordan vi skulle være kommet igennem det uden hende.
Mange varme tanker, Hanne

helle sagde ...

Mange medfølende tanker fra mig! Den har helt sikkert haft et godt liv hos dig.....knus Helle

Iben sagde ...

SÅ ked af det på dine vegne, man bliver SÅ glade for de kære venner, de gir´så meget.
Dejligt at du har andre der kan trøste.

Mange varme hilsner

Iben

Olines sagde ...

Pu-ha, jeg får helt kuldgysning over dit indlæg. Det er så smukt beskrevet. De kærligste hilsen til dig her i de svære dage!

Just a Little Vintage sagde ...

Kjære Lisbeth!
Jeg føler slik med dere!!! Jeg vet hvordan dere har det nå...vi måtte ta farvel med vår fantastisk berner, Odin, for en mnd siden...det er så vondt å miste disse herlige firbente! Odin ble bare 7,5år...med tid og stunder vil sorgen bli byttet ut med gode minner, men savnet vil vi nok ha i mange år! Fred over Sesams minne. Min dypeste medfølelse og varme tanker til dere!

Klemmer!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails