tirsdag den 4. maj 2010

Kom Maj du skønne milde.....


Så er det Maj og halvdelen af familien har fødseldag i denne måned...:-o)
De sidste rester af Perlehyacinter pryder bordet et par dage endnu og det nye vindue i baggrunden minder om alle de vinduer der skal males i sommer, puha!


Ved døren ud til forhaven havde jeg først plantet en hvid Rhododendron, men fik lyst til noget mere med farve på og det blev så til en skøn mørk lilla Spansk Margurit, en lille gammel pil der har overlevet og de hvide kan jeg ikke lige huske hvad hedder.( Bacopa...:-) tak Ninni...


En engelsk Pelargonia blev det også til.
Alle mine store flotte Pelargoniaer som har overvintret i laden/stalden har desværre ikke overlevet vinteren, så der skal købes op til flere Dronning Ingerid.
Ingen sommer uden dem...:-o)


Hornviolerne stortrives, de er bare så smukke.
Jeg skal have fundet nogen der er sort-røde til min gamle støbejernswok, men har ikke fundet den helt rigtige endnu.


Selv Hyacintene holder gejsten oppe der ude på vintønden, det må være fordi det har været såpas koldt både nat og dag. Det har dog været fint lunt i dag, men så snart solen er væk så fryser vi.
Godt man ikke har pakket vintertøjet helt væk endnu.
Imorgen får jeg 8 Kæmpeverbena planter hjem,og min Montana Clematis skal flyttes så der er masser at tage fat på.Rigtig god arbejdslyst til alle jer der ude...:-o)

Hej fra Lisbeth

6 kommentarer:

sylvia sagde ...

god morgen til deg.
herlige blomster du har,åå det er så skjønt med hage,du har jo en ganske stor,så skjønner du har endel å gjøre,men det er jo så nydelig å være ute å stelle i hagen å la tankene fly..
ønsker deg en fantastisk fin dag,
å tuaen takk for alle gode hilsner du legger igjen hos meg,
klem fra sylvia

The Secret Garden sagde ...

Måla fönster är ju inte det roligaste i världen. Tålamodsprövande. Men sedan när det är klart känns det ju bra! :)
Fina blommor.

Ha det gott!

Ninni sagde ...

Hei Lisbeth! Tusen takk for koselige besøk i bloggen min :) Nå har jeg sett meg rundt hos deg til øyet ble stort og vått. SÅ nydelige bilder fra den vakre haven din! Jeg bare elsker krukkene dine og arrangementene, samt de grove og rustne elementene. Jeg legger deg til i blogglisten din og meg selv som følger, håper det er i orden :) Vil gjerne følge med hva som skjer hos deg fremover .) Kan den hvite være Bacopa? De er så søte :)

ANETTESHUS.COM sagde ...

Så nydelige bilder, Lisbeth!!

p.s. Du vant et lavendelhjerte i jubileumsgiveawayen min for en stund siden; kan du være så snill å maile meg ditt fulle navn og adresse? anette.pk@gmail.com .... Tusen takk;)

Klem klem
Anette:)

LENE sagde ...

Kære Lisbeth
Tusen takk for din kommentar på min (og Bettinas) blog - du er så utrolig sød!
Jeg er vild med dine krukker og blomster - hornviolerne er aldeles nydelige og dine krukker og zinkbaljer... Jeg elsker dekorationen øverst på indlægger "Terrassens Glæder".
Viste du at din NØF-NØF er helt lik min GRYNTE, han ligger under pejsen på køkkenet mit - sjovt hva?
Jeg fik rejse hjem fra sygehuset i aften - de har næsten taget det hele, men skit, jeg har jo ikke brug for det. Nu går det ca. 10-14 dager til næste omgang.
Ønsker dig en dejlig weekend!
Mange kærlige knus fra Lene

Ellen - Charmerende gjenbruk sagde ...

Herlig blogg som jeg fant gjennom Claus Dalby....nydelige perleblomster i terin.
Klem...Ellen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails