fredag den 18. oktober 2013

Vemodige Oktober.....

 
Bare nogen mobil billeder fra forfaldet i krukkehaven..
Vemodigt er det selv om solen har skinnet i dag.


 
Høstanemoner i zinkbaljen har blomstret så fint, nu håber jeg at de overlever vinteren.
 
 
 
Den amerikanske Blåbær har vokset sig stor i sommer og fryder øjet med sit smukke farvespil.:-)


 
Jeg er ikke så meget værd i øjeblikket, kan ikke komme mig i seng om aftenen og ikke op om morgenen. Synes at det meste er meget "tungt" ikke fordi jeg er syg som sådan.
Jeg må vidst se og få taget mig sammen til at få min influenza vaccine og taget mine blodprøver som jeg skal tage hvert år. Bare det at bestille tid som jeg kan gøre via nettet er "tungt".
Rigtig god weekend der ude i blogland..:-)
 
Hej fra Lisbeth
 

5 kommentarer:

Rejen sagde ...

Håber at du får lidt energi igen. Knus

Eva sagde ...

Skynd dig med de blodprøver, - jeg hepper på mere energi til dig.

TANTE GRØN sagde ...

Kære Lisbeth.

Håber at du snart får en energi-opladning igen. Jeg kender kun alt for godt det med at blive tung og træt, når efterårsmørket banker på. På denne tid af året aftager dagens længde ganske voldsomt og drastisk.

Min bedste måde at komme trætheden og tungheden til livs på, er ved at komme ud i frisk luft og dagslys - og her bliver havearbejde min redning....endnu engang.

Måske du ligefrem lider af seasonal affective disorder? Det er der rigtig mange, der gør, uden egentlig at vide det.

Gid man kunne stikke en energioplader ind i næsen eller ørene og så...VUPTI var man bare sprængfyldt med energi:o) Man skulle have været en mobiltelefon:o)

Jeg hepper også på dig, kære Lisbeth. Og jeg nyder dine smukke efterårsbilleder, som er så fyldte med vemod og forfaldets skønhed.

Pøjpøjknus og kærlige tanker

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Håber at det hele er "lettet" lidt, overgangen mellem sensommer og rigtig efterår er svær, jeg prøver at varme mig lidt ved tanken om snarlige juleforberedelser - og så husker jeg min D-vitaminpille, jeg synes at den hjælper lidt på vinter-tunghed.

Zep sagde ...

Dine billeder her er så smukke! Håber at nogen kan give dig en hjælpende hånd med at komme til lægen, for det lyder som om du trænger... Kram fra mig!

Hjerteligst

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails