mandag den 1. april 2013

April (s´nar)...;-)

 
 
Tænk at det er 1.april allerede. Ikke at man kan se mange forårstegn der ude men solen har varmet rigtig godt i dag. Hundene er rigtig i hopla de farer ud og ind som det passer dem.:-)
Dagen skulle have været brugt til rengøring men det er udsat til i morgen men vasketøjet har faktisk tørret derude på snoren i dag..:-)
 

 
 
I morgen tror jeg at jeg vil tage chancen og købe nogen Hornvioler til krukkerne.
Det savner jeg!
Håber at I alle får en dejlig ny uge og at alle dem der har skolebørn får deres børn passet når nu lærer lockouten starter i morgen.

Hej fra Lisbeth
 
 
 
 
 

11 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Jeg tror godt du kan vove at plante hornvioler ud nu de kan jo godt tåle kulden og mon ikke det sne der kommer forsvinder bare bliver flygtigt?
Ha det godt:O)
Hilsen fra navnesøsteren i Bagsværd

Rejen sagde ...

Jeg venter lidt med at plante forårsblomster, vi har stadig sne i haven og jorden er bundfrossen..Men vi trænger til foråret nu...;-)

Ruths datter sagde ...

Så koselig og vårlige bilder. Nå går det raskt mot vår.
Klem

Fru Friis sagde ...

Det er bestemt ikke en aprilsnar, men ganske vist... nu er det altså langt om længe forår!! Det er ikke kun hundene der nyder det derude, vi andre bliver vist også lidt kulrede.
Jeg fik købt hornvioler da der var forår i 1½ time for nogle uger siden. De har så stået og ventet i mit drivhus, men nu skal de sandelig også plantes ud i potter. Farver og forår skal der til... :o)

Jette sagde ...

Hej Lisbeth.Ja! vi længes vist alle efter de skønne hornvioler til at pynte i vores haver.Men jeg sætter mine ud i morgen,for nu vil jeg ikke vente længere.Rigtig god aften til dig Jette

OddStyle.dk sagde ...

Skønne billeder :-) herovre er det hestene der er helt i hopla :-)) sååå der er forår i luften...

Lad så sommeren begynde, nu har det jo slået d. 1. april og jeg må sige at i dag har det været helt fantastisk i Nordjylland :o)

Mange hilsener Tina/Oddstyle

Nana Hecquet sagde ...

Ja, det er da helt fantastisk vejr i disse dage! Her nydes vejret af både hunde, katte og mennesker :-) God fornøjelse med hornviolerne. Jeg købte nogle forleden, og de er gode at have!

Malene, Lad Romantikken Blomstre sagde ...

Hej Lisbeth.
Ja, Hornvioler kan du vist roligt plante nu, de behøver trods alt ikke den helt vilde varme.
Jeg håber jeres influenza er ovre igen, og at I kan finde lidt at smile og grine af ind imellem igen. Jeg håber forårssolen hjælper jer lidt på vej.
Kærlig hilsen Malene

PIAZZAN sagde ...

Så vackra bilder...ta du och plantera några imorgon.

VARM kram från Göteborg.
Pernilla

Sussi.Sussinghurst sagde ...

.... når solen skinner så dejligt.... så KAN man næsten ikke vente længere :)

Hanne sagde ...

Spændende blog du har, jeg glæder mig til at følge dig :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails