fredag den 4. maj 2012

Skønne Maj...:-)Så kom Maj du skønne milde..og sikken dejligt vejr vi har haft de sidste dage...:-)
Raps markene blomstrer og det er det smukkeste syn jeg ved...hvor er jeg heldig at have denne dejlige udsigt..:-)Her holdes der pauser når slidegigten siger siger fra og det gør den desværre tit.Tror jeg vil plante nogen stenbedsplanter i bunden på de op stammede oliventræer...det ser så bart ud så det vil jeg gå ud at gøre om lidt.Jeg håber at alle jer der ikke er til konfirmation i dag...det er jo den store konfirmations dag i dag...også hygger jer på denne smukke Bededag...:-)

Hej til alle fra Lisbeth
 

7 kommentarer:

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Når nu du ER nødt til at sidde lidt, så er det da en super skøn sidde plads du har der i lammeskindet. Også god Bededag til dig, selvom der ikke er så meget tilbage af den.

Margrethe sagde ...

Skøn udsigt og dejlig sted du kan sidde og hvile dig når gigten bliver for slem.

Lisbeth sagde ...

Kære navnesøster.
Hvor er det en smuk udsigt du har og siddepladsen i solen er da ren idyl. Øv for slidgigt, den har også sneget sig ind her hos mig.
Jeg skal til konfirmation i morgen, det er vidst også på tide med en dag uden havearbejde.
Hyg dig og forsat rigtig god Bededagsferie fra Lisbeth.

Havenarkomanen sagde ...

Skøøøøøn siddeplads! Der kunne jeg godt falde helt til ro og bare sidde og dagdrømme ;o)
Jeg har også udsigt til rapsmarker i år, det er da skønt med ekstra gul have :D

Fru Friis sagde ...

Sandelig et dejligt sted at hvile sine trætte lemmer... ;o)

Helle sagde ...

Smuk siddeplads opstilling - men man skal nok ikke smide sin jord indsmurte bag i de hvide puder, skind og tæpper, efter en god havedag........det er vist til "pæn brug" ;o)

VillaVillaKulla sagde ...

Må jeg have lov at sige, det er en fornøjelse at se at der er "ukrudt" på dit skønne stemningsbillede? Jeg tænker tit på, at tage lidt billeder fra haven, men fordi det ikke er en "udstillingshave" så har jeg ikke kunne få mig til det før nu :) Lækker solplet du har dig der, med en fantastisk udsigt :) Mange hilsner fra mig og tak for en dejlig blog!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails