søndag den 15. april 2012

Hårdt at være Admin...;-)


Facebook og google opdateringer (nyt udseende) er sikkert godt, men også meget besværligt.
Særlig når man har 2 grupper og 1 side på facebook der er blevet slået sammen.
Det er dyrhjælps foreningen hvor jeg er med i bestyrelsen, er kassere og Admin...
Aktive Dyrevenner

De 2 grupper havde tilsammen 10 000 medlemmer og den eneste måde at lukke grupperne på var at slette et og et medlem manuelt. Vi var 3 om at slette...og jeg havde både ondt i armen og øjnene bagefter. Den nye tidslinje skal man jo også finde ud af...det tager også tid.Bloggen har jo også fået en ny brugerflade...som jeg syntes så meget fin ud..indtil jeg ved en fejl fik slettet alle de blogger jeg følger...:-(
Da blev jeg lidt sur i masken må jeg indrømme..men så råbte jeg om hjælp hos min datter og fik den gamle brugerflade op igen. Men igen skulle jeg ind på alle jeres dejlige blogge og hente adressen for at få jer alle på igen. Så må vi se om jeg kan følge med..;-)

Lidt afslapning blev det da jeg var til fødselsdag Lørdag eftermiddag...ville ellers så gerne have været i haven...men det blev ikke denne weekend.

Rigtig god ny uge til jer alle..:-)

Hej fra Lisbeth

5 kommentarer:

Havenarkomanen sagde ...

Uha din stakkel. Det er da lige til at få musearm af :(
Jeg har også den gammel brugerflade, det er da til at finde ud af :)
Go' dag til dig..

Hulda sagde ...

Så flotte bilder du tar! Her falt jeg for både utseende på bloggen, med den gamle skriften, og de fine bildene med rustikt preg. -Husfruas Memoarer-

Lisbeth sagde ...

Hold da op hvor var det uheldigt at du fik slettet alle de sider du følger, gad vide om der ikke er en måde man kan gemme sine informationer på?
Din side her er så slot og smagfuld og altid skønne billeder - (jeg formoder at det stadig er din datter der styrer det med at fotografere).
Det er flot så mange medlemmer I har i dyreværnsgrupperne og det har været noget af et arbejde at lægge det sammen på Facebook jeg forstår godt at du havde ondt i øjne og hænder.
Ha' det godt, hilsen Lisbeth

Haverose sagde ...

Det er rigtig synd for dig med alle de elektroniske problemer - kender det godt, har selv været webdesignet en gang. Men heldigvis er der jo dine fantastiske billeder at glædes over!:-)

Dejligt at komme forbi bloggen din, kommer da igen og nyder fler :-)

Mia Folkmann sagde ...

Sikke noget! Ja, der er meget at holde styr på med de nye ting, de hele tiden finder på. Men selv er jeg nu endt med at blive meget glad for det nye Facebook (selv om jeg bestemt ikke troede det...) :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails