torsdag den 17. februar 2011

Hjemme hos Hr.& Fru Greengate...


I dette dejlige hus  bor Greengates dygtige designere....

Mona og Jesper Bjørn Christiansen.


Da disse fire ekstremt værdifulde bøger fra Boussacs designstudio i Paris, kom på auktion, bød flere kendte designere, heriblandt Designers Guild.

De omgiver sig ikke med voldsomt meget af deres eget Greengate design synes jeg, men kun nogen klatter her og der.En meget neutral entré som oser af de bor på landet...:-)


Men se her ...dette må være deres Greengate hygge hjørne..:-)Weber grillen er blevet lakkeret rød og med Greengate prikker.
Hmmmmmmmm...dette må være lige noget for Emmeline og Susi ..hi hi...Super hyggelig soveværelse og det lækre sengetæppet måtte da gerne komme hjem til mig...:)Greengate har jo blevet en salgs succes uden lige og jeg forstår det godt.
Man får jo denne sommerhus følelse af deres produkter.

Og det trænger man til i disse dage. Lige som vi gik og troede at vinteren var over for denne gang...så vælter der ned med sne. Og ikke nok med det storm og fygen har gjort at vi bliver nødt til at vente på vores ven med den store snemaskine.
Udenfor garagen ligger driverne i et par meters højde. Heldigvis skulle vi ikke ud at køre igår og idag, men alligevel.
Øv hvor er jeg træt af sne...!

Fortsat rigtig god uge til jer alle fra Lisbeth..


Journalist: Katrine Martensen-Larsen Fotograf: Stuart McIntyre har taget billeder og teksten om auktionen.


20 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hejsa....Det er da et super indlæg.og ikke mindst nogen fine billeder du har udvalgt. Lige til at komme i forårs humør. Kram Else

Frøken Anker sagde ...

Smækker-lækkert... skønne billeder og sjove kommentarer :-)
Jeg forstår godt, de ikke omgiver sig med deres egne produkter over det hele. Det kan blive for meget. Jeg var på deres stand på Formland. En stand, der blev set, bl.a. pga. den enkle og fine opstilling. Sød og yndig, men kun blomster og pastel kan blive for ''sødt'' for mig :-)
Jeg snakkede med 'the lady of the house'. En utrolig sød pige/kvinde.

Hav en dejlig dag
Birgitte

REJEN sagde ...

Sikke lækkert de bor, det er rigtigt dejlig lyst og indbydende...Ja sneen kan godt holde sig langt væk, jeg orker det heller ikke mere..;-D

Lisbeth sagde ...

De bor hyggeligt - jeg synes også deres design er sødt og giver det perfekte pift af landlig stemning og man bliver i godt humør når man får øje på en af deres farveklatter:)) Jeg har 6 forskellige Greengate lattekopper og når altid lige at tænke på om jeg er i humør til småblomstret-, paisley-, prikket- eller multistribet humør inden jeg vælger kop til min kaffe:)))
Ja vinteren holder godt fast her også, men vi har ikke sne her. Jeg har ferie og troede at jeg skulle rydde lidt op i haven i disse dage - det er istedet blevet til gardinvask og oprydning i skabe og det skal jo også gøres. Turen med hundene slipper jeg ikke for og så er det på med det varme tøj. Hyg dig! Klem:)

Blått til lyst sagde ...

Takk for herlig innlegg!
Jeg visste faktisk ikke at det fantes en herr og fru Greengate, og ante ingenting om de fantastiske bøkene. Artig.
Jeg ønsker deg snøfrie dager, og sender det samme ønsket til meg selv. Tenker nok du oppnår snøfri tilstand raskest. Litt forskjell er det vel på Jylland og Vest-Telemark..
Her er store fonner av snø, det snør og snør og gradestokken viste minus 11 i dag. Gosh!
En god dag til deg - klem fra Liv

sylvia sagde ...

hei.
å så flott et innlegg, gøy å titte inn til hr og fru GG.
nydelig sted de bor på.
ja her laver det ned å, men snøen er lett,
så det går fort å måke den bort,
snart er det vår,
ønsker deg en flott dag,
klem fra sylvia

Mors værelse sagde ...

Hej...et dejligt hus...jeg kunne flytte lige ind..:)

Det der fins av GG i mit hus, er i de duse farver. Og jeg vet at noget fra det nye i blåe toner må blive med mig hjem..!!

Ønsker dig en deilig weekend...må vi håbe at der holder op med at sne og at foråret er lige om hjørnet.

Hilsen fra Mariann (undskyld mit dansk,men jeg må benytte muligheden..:))

Lene sagde ...

Det er et smukt hjem de har, og ikke overfyldt med GG :)
Hvor er det synd at I har fået så meget sne. Her på Sjælland hvor jeg bor har vi stadig gul/grøn græsplæne - men hundekoldt er det - brrrrr!

Sussi / Sussinghurst sagde ...

hi hi - du får tæppet, jeg får udsigten, er det en aftale?

Madam Bæk sagde ...

Smagfuld indretning.

Ha' en dejlig aften ;-)

By MARIANNE sagde ...

Sikke spændende indslag. Jeg blev helt grebet af både tekst og fotos.
Klem MARIANNE

Loppeline sagde ...

Åååå, så gøy å lese om designerne bak denne fantastiske serien!!

Fortsatt god torsdag til deg!

Loppeklem

TANTE GRØN sagde ...

Kære Lisbeth:o)

Dejligt bolig-indlæg:o) SUK, hvor er det smukt, venlig, lækkert og lyst. Du må gerne få tæppet, og Sussi må gerne få udsigten.....så nupper jeg i al beskedenhed huset:o) Aftale?:o)

Her ligger der også 15-20 cm sne igen igen. Det er smukt, især om aftenen når havelamperne er tændt, og der skabes en helt speciel magisk stemning udenfor, MEN det er dælendytme også bøvlet. Håber og tror, at det er vinterens absolut sidste krampetrækninger, inden vi for alvor kan begynde at glæde os til forårets velsignede komme.

De kærligste hilsner

Loppe sagde ...

Hej Lisbeth!
Lige smidt mig ind som fast følger ... for du har det da med at vise dejlige ting.

GG-indlægget er super, men dit hvide loppe-fund er det noget af det mest fantastiske... Kan sør´me godt forstå du måtte eje det. Mums!

Ha´ det rart
Kh
Loppe

Linda sagde ...

For et nydelig og delikat hus:) Takk for at du tok oss med:) Herlig inspirasjon, og artig å vite mer om opphavet til disse nydelige tingene som green gate har:) Ha en god søndag

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hej Lisbeth!
JA! de bor rigtig hyggeligt og de må meget gerne sende grillen hjem tilo mig.
Så den godt på messen sidste år, så var jeg solgt...
Ha´en dejlig aften.
Knus Fra Mig :-)

Frøken Anker sagde ...

Vedr. din kommentar til kirkestager og madonnaer.
Jeg spurgte min mand, hvordan har har det med et hus fyldt med diverse religiøse ting. Hans svar var bare ØHHHMMM. Han har selv et meget stort værksted, endnu en hal til endnu flere ting plus diverse steder, hvor han har lejet sig ind til reservedele til diverse biler! Så jeg tror ikke, han bemærker indretningen i de små detaljer. Men var det hele blomstret og pastelfarvet, SÅ tror jeg, han ville sige noget *GRINER*.

Hav en dejlig ny uge
Birgitte

Nette sagde ...

Hej Lisbeth

Dejligt indlæg. Jeg bor på den vej, hvor de åbnede Greengate butik for nogle år siden (det må da efterhånden være 10 år siden eller noget), så jeg har været fan af deres design i nogle år og har også fået en del Greengate op under neglene. GOD SMAG de mennesker har!

Diana`s sagde ...

hej lisbeth..sikke en super fed blog du har...rigtig mange spændende og vidt forskellige indlæg ..den vender jeg bestemt tilbage til,for det kræver da lidt tid at gennemlæse det :0)..læste lige dit indlæg med Tage Frandsen..meget spændende,, vender klart tilbage..ha en dejlig dag..Diana

Mona sagde ...

Åh, for en super idé, å dekorere grillen!
Det ble noe annet!
Nydelig ellers også, ;))

Klem Mona

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails