tirsdag den 31. august 2010

Møllesten og efterår....


Sikken en våd og blæsende August måned, særlig den sidste del af den. Vi har dog haft et par dage med lidt sol igår og idag, men blæsten gør at det føles rigtig koldt. Selv vasketøjet vil næsten ikke blive hængende på snoren...:-)
Fandt nogen billeder af vores møllestene da de var blevet plantet med stenbedsplanter og husløg.
De har vokset sig mega store nu, men min fotograf har ikke tid til at tage billeder i øjeblikket, øv!


Selv kan jeg ikke se godt nok til at fotografere, er blevet så langsynet på mine gamle dage. Så jeg er heldig at min datter Pernille har fotografering som hobby...:-)


Det er også Pernille der har købt en hel fuglefamilie til at pynte på møllestenen..:-)
Det ser rigtig hyggeligt ud. Og husløg og timian har den smukke efterårsfarve.


Jeg trænger sådan til at komme ud og slå græsset og luge. Og masser af planter og løg skal plantes ud, et par nye bed skal laves inden vinter. Uheldigvis har vi jo været langtids syge så det har også bremset en masse af planerne. Men en hyggelig lang weekend (forrige) blev det da til i et dejligt dansk sommerhus.
Selv om vi var ved at regne væk hyggede vi os rigtig meget, med god mad og drikke og masser af snak..:-o)


Gode venner man ikke har set i lang tid, men  når man endelig mødes igen kan man tage snakken op som det var igår man skiltes, er guld værd.


Lidt rusten i kanten bliver man jo når man lever lidt tilbagetrukket på landet. Man har det så godt herhjemme, tryghedsfornemmelsen er meget vigtig for mig. Særlig efter at jeg mistet min mand har jeg jo nok blevet lidt af en eremit...;-)


Så nu har jeg lovet mig selv at blive lidt mere åben for alle de invitationer jeg får.
Et fornuftigt nytårs forsæt måske?
Nu må vi sætte vores lid til at September vil vise sig fra sin bedste side så nogen af alle de ting der skulle laves kan blive gjort..:-)

Hej til jer alle fra Lisbeth.

fredag den 20. august 2010

Vive la france...


Jeg er forelsket....i dette hus...:-o)



Det oser af sjarme, enkelt og romantisk...men ohhhhhhhhh så fransk.



De rustikke stenvægge står i fræk kontrast til den moderne glasvæg ind til badeværelset...smukt!





Ord er overflødige....dette er bare skabet!...:-)


Suk...!


Jeg får faktisk lidt gåsehud når jeg ser sådanne billeder...:-o)
Stenvæggen, farvene og lyset er meget sydfransk.



Blandingen af gammelt og nyt er sat sammen med følelse og respekt for huset.




Og en skøn vuff der ligger og venter i døren er helt i min ånd...:-)

Sikken et lækkert feriehus, her ville jeg godt bo.

Men denne weekend bliver det et dejligt dansk sommerhus for mig...:-o)

Jeg ønsker jer alle en skøn weekend...hej fra Lisbeth


Alle disse skønne billeder er fra Livinginside

fredag den 13. august 2010

Smukke New England...:-)


Forestil dig at spise morgenmad i disse omgivelser..;-)
Jeg har aldrig været speciel vild med den amerikanske stil eller levevis. Alt er så overdrevet og kan ikke blive stort nok. Men der er en undtagelse synes jeg og det er det smukke New England og de dejlige træhuse.
Ja de er også store og gedigne men kan inspirere med den landlige charme og den skønne seaside beliggenhed...:-)


Lækkert badeværelse. Her kunne man godt blive liggende længe..:)




Eller hvad med dette, ikke så dårligt det heller...



Elegant og stilfuldt. Sengen ser rigtig god ud og de sarte farver er delikate. Hm, jeg har sådan en bænk ude i laden, måske den skulle ind med et nyt betræk på. Jeg ville nok male min hvid og jeg har noget fransk stof som vil passe perfekt.



Gæstesoveværelse. Ja jeg kunne da godt blive overtalt til at tilbringe min ferie her..:-)



Skønt landkøkken. Min datter og svigersøn som jeg deler hus med skal have nyt køkken. Det bliver et Ikeakøkken med landlig stil da huset er et over 100 år gammelt nedlagt landbrug.
Det er i forvejen et stort åbent allrumkøkken som vil blive endnu større når vi får revet ned til et lille rum og lofter op til de oprindelige gamle bjælke. Stort arbejde men hvor bliver det godt når det bliver færdig.


De amerikanske og engelske huse har tit disse skønne vinduesbænke. Og forrige sommer fandt jeg i en annonce at et sommerhus der skulle moderniseres lige i nærheden havde en hjørnebænk der skulle sælges. Og for et par hundred kroner fik jeg den med hjem. Den skal males og samles og så skal den ud i det nye køkken. Den vil passe rigtig godt til  den landlige stil...:-o)


Hvilken skøn og lys hall og med det maritime indslag på væggen. Og et par skønne vuffer er det jo lige efter mit hjerte..:-)



Lidt for stilfuldt efter min smag, men enkelt og elegant.



Dette må være "hulen". Skinsofaen ser lækker slidt ud og den store rejsekuffert er da pragtfuld.
Det er nok her det bliver rigtig hygget kan man se..:-)
Inspiration kan man ikke få nok af vel?

Hej til alle jer dygtige bloggere som giver mig og andre så meget inspiration og fornøjelse.

Knus fra Lisbeth

onsdag den 4. august 2010

Det blomstrer og gror til trods for.....


Hostaen blomstrer ivrigt og jeg er en af dem der synes den er så smuk. Jeg ved der er flere der klipper dem af fordi de ikke synes de passer sammen med de andre planter i bedet.



Min stolthed i år, mine kæmpeverbena som jeg købte som bitte små stiklinger. De svarer til sit navn, kæmpestore er de blevet. Her står de i to store krukker ved døren ind til laden. Det er meningen de skal plantes ud i haven men jeg synes de ser så hyggelige ud her. Ladedøren er en af efterårets mange gøremål, den skal males og have en sinkplade skruet på forneden. Men den er jo 100 år gammel så den har jo lov at være lidt slidt i kantene...:-o)



Denne frodige plante kommer igen år efter år. Den minder om Fredløs men det er sikkert ikke det rigtig navn. Nogen af jer der har et bud på hvad den hedder?


Denne klatrerose har flyttet med os fra vores forrige hus. Den vokser op ad den gamle garage. Jeg har mistet skiltet med navnet på rosen desværre. I foråret var jeg nødt til at klippe den helt ned efter den strænge vinter.Jeg var bange for at den ikke ville klare det men nu har den vokset sig stor og stærk igen, heldigvis..:-)


Min første Pat Austin rose og den er bare så smuk..:-o)


Og clematisen Pink Fantasy blomstrer nu, den har den mest sart støvet rosa farve. Og hvorfor jeg siger at det blomstrer og gror til trods for...er fordi ingen af planterne har fået den kærlige pleje de fortjener.
Jeg har selv været syg i 4 uger med en lungevirus der satte sig til lungebetændelse og min datter blev smittet af mig.Ingen af os er helt på toppen endnu og efter sådan en omgang bliver man helt træt og svag.


En af de mest frodige og trofaste planter er vel nok St.Hans Urten. Den er så dekorativ hele året og den flotte efterårsfarve den får holder jeg meget af.


Jeg kan altså ikke stå for disse Stokrose billeder med regndråber på...:-)


Er de ikke smukke?
Det er blevet lidt køligere i vejret, mellem 19-20 grader om dagen. Lidt småregn idag,men det er bare hyggeligt. Men temperaturen passer godt nu hvor vi skal male vinduer, det er jo også blevet forsinket på grund af sygdom. Tænk at det allerede er August, tiden går altfor hurtig. Men vi håber på at de næste måneder bliver dejlige at arbejde i haven og på huset..:-)

Hej til alle jer flittige blogvenner fra Lisbeth

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails